Werkzaamheden: Race wagens
Kan ik bij Wielhoven een complete race wagen bestellen? Yep, dat kan!
Ons nieuwe concept, met de laatste, lekkere lichte en snelle BMW 325i als basis, kunnen we leveren in diverse uitvoeringen. De BMW's zijn technisch betrouwbaar, snel en rijden fijn.

bijschrift: Deze E30 M3 Ring-Edition is voorzien van een 3.2 6 Cylinder M3 motor. Zoals te zien is, is vermogen voldoende aanwezig om eens lekker te gummen!

De kampioenen in de E30 Cup, Remmo Niezen en Peter Popeyus hebben hun krachten gebundeld en kunnen een kant en klaar geprepareerde auto leveren in twee verschillende uitvoeringen: als DNRT E30 Cup uitvoering of als E30 Ring-Edition uitvoering.
De auto's zijn ontstaan uit eigen ervaringen in de E30 Cup, in samenwerking met Remmo Autosport en Dutch Race and Rally Parts.
Uitvoering 1: DNRT E30 Cup
- Kant en klaar geleverd met gelaste KNAF gecertificeerde rolkooi, gewichtsbesparingen waar toegestaan, volledig instelbaar Remmo onderstel en Bilstein schokdempers.
- Standaard motor, echter met een aantal aanpassingen voor een langere levensduur.
- Uiteraard reglementair en direct in te zetten in de DNRT BMW E30 Cup, maar ook in Youngtimers.
- Geleverd met een Dutch Race and Rally Parts Safety Package.
Uitvoering 2: E30 Ring-Edition
- Kant en klaar geleverd, met gelaste KNAF gecertificeerde rolkooi, in chroom-molybdeen en met diverse uitbreidingen voor een torsiestijve body.
- Een volledig instelbaar Remmo onderstel, met speciale schokdempers, ook geschikt voor straatgebruik.
- Geleverd met kenteken en APK, zodat u direct, over straat, naar de Nordschleife kunt afreizen.
- Verschillende motoren zijn hiervoor mogelijk, van 325, 2.7 motoren maar ook M3 of E36 M3 motoren zijn hierin mogelijk en leverbaar.
- Geleverd met een Dutch Race and Rally Parts Safety Package.
Wilt u meer of speciefiekere info? vraag het ons gerust! « klik

bijschrift: Deze E30 Cup auto is echter ook voorzien van een klassiek BMW race-uiterlijk. Uiteraard hebben we dit ook verzorgd. Deze auto's kunnen in iedere kleur of kleuren worden geleverd.


bijschrift: Deze E30 Cup auto is een uiterlijk standaard gelaten auto. De eigenaar heeft een kenteken en APK, zodat hij over straat naar het circuit kan, zonder direct op te vallen ...

Met andere woorden: racen in een BMW E30?
Autoschade Wielhoven en Remmo Autosport: van kampioenen, voor kampioenen!