Werkzaamheden: restauratie
Gehele restauratie, deelrestauratie, of schadeherstel aan uw klassieke auto of motorfiets wordt in ons bedrijf tot in de puntjes verzorgd.

Het restaureren, of verzorgen van het lakwerk van uw klassieker is bij ons geboren uit liefde voor het vak. Hierbij zijn we gespecialiseerd in de carrosserie; van het herstellen of vervaardigen van plaatwerk, tot het spuiten hiervan in iedere gewenste kleur.
In onze enorme voorraad oude kleurinformatie kunnen wij teruggrijpen naar kleuren tot 50 jaar geleden. Dit stelt ons in staat uw auto te voorzien van de originele fabriekskleur.

bijschrift: Niet alleen 'gewone' klassiekers, maar ook race-klassiekers brengen we in race-staat, zodat er nog jaren mee kan worden gereden Dit kunnen we voor u verzorgen, van deelrstauratie tot en met de Shake-Down op het circuit, zodat u direct competatief bent.

Oude onderdelen zijn vaak moeilijk om aan te komen. Autoschade Wielhoven beschikt over een uitgebreid netwerk waarin altijd wel een onderdeel te vinden is. En mochten we het niet vinden, dan maken we het desnoods zelf in de originele vorm.

bijschrift: Van deze Italiaanse ecxoot, een Iso Grifo, hebben we het carrosseriewerk volledig onder handen genomen. Van het fabriceren van volledige portieren, tot het opsporen van de originele kleur aan toe!

Ook voor het restaureren van het interieur van uw klassieker bent u bij Wielhoven aan het juiste adres. We beschikken over een ruime kring van collega restarauteurs die de kennis en vakmanschap beheersen die nodig is bij het terugbrengen van een interieur in originele staat.

bijschrift: Ook persoonlijke wensen kunnen we invullen. Deze Giulia is volledig origineel van buiten, technisch echter geschikt gemaakt voor dagelijks gebruik, met een 150 PK motor, maar ook met extra geluidsdemping, carkit, alarmsysteem e.d. Een ware "Lupo Grigio", een grijze wolf in schaapskleren...