Werkzaamheden: Schadeherstel
Met jarenlange ervaring, technische kennis en moderne outillage, herstelt Autoschade Wielhoven personenauto's, bestelauto's en motoren voor particulieren, autosporters, fleet-owners en verzekeringsmaatschappijen op een volledige, technisch correcte, en snelle manier.

Kortom: heeft u schade, denk dan Wielhoven!
 

· Schadeherstel voor particulieren

rolkooifabrikant en Focwa erkend schadehersteller zijn we uiteraard thuis in het herstellen van competitie-auto's.
Het herstellen van een schade aan een race- of rallyauto vereist een andere discipline dan het herstellen aan een auto voor dagelijks gebruik. Het accent ligt niet altijd op zo voordelig mogelijk, maar het is juist kwaliteit en vakmanschap die hier van bijzonder belang is.
Een race missen omdat een vorige race schade is gereden is geen optie. Daarom is naast kwaliteit en vakmanschap de factor snelheid vaak geboden.

Beschadigingen van bodystructuren, het herstellen of vervangen van delen in rolkooien, het uitbreiden van een bestaande rolkooi, het kan allemaal bij ons. Waar in het normale schadeherstel veelal delen vervangen worden, is het in de autosport niet altijd de rk)

Wielhoven kan u een zorg uit handen nemen en er een gerust gevoel voor terug geven. Uw gehele wagenpark in vertrouwde en vakkundige handen.
Wielhoven houdt het wagenpark schadevrij van bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, een grote hovenier en een aanemersbedrijf in de regio Dordrecht, maar er zijn meer voorbeelden.

Voor fleetowners bieden we het voordeel van totaalherstel voor een wagenpark. Ook hier geldt maximale service; een beschadigde auto wordt per transporter gehaald, de prijsafspraak gemaakt, en uiteraard wordt de auto, nadat de schade is hersteld, weer per transporter teruggebracht.

Wielhoven verzorgt de papierwinkel voor de verzekeringsmaatschappij, meldt schade aan, vult het schadeformulier in en verorgt de incasso van de verzekerings maatschappij.