Werkzaamheden: Schadeherstel
Met jarenlange ervaring, technische kennis en moderne outillage, herstelt Autoschade Wielhoven personenauto's, bestelauto's en motoren voor particulieren, autosporters, fleet-owners en verzekeringsmaatschappijen op een volledige, technisch correcte, en snelle manier.

Kortom: heeft u schade, denk dan Wielhoven!
 

· Schadeherstel voor particulieren

bijschrift: Schade aan een BMW M6 hersteld tot nieuwstaat
Rijdt u schade aan uw auto, bestelwagen of motor? Denk dan Wielhoven! Schades kunnen snel en vakkundig worden hersteld en om u mobiel te houden staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar.
Uiteraard is - ook voor particulieren - de financiŽle afwikkeling is een transparant en duidelijk verhaal. Het schadebedrag komt tot stand met behulp van Audatex, een geautomatiseerd calculatiesysteem dat vaste normtijden aanhoudt, ontwikkeld door autofabrikanten, schade-herstellers en verzekeringsmaatschappijen. Het schadebedrag is een heldere voorcalculatie, zodat prijsafspraken van tevoren gemaakt kunnen worden.

· Schadeherstel voor de autosport
Als KNAF erkend rolkooifabrikant en Focwa erkend schadehersteller zijn we uiteraard thuis in het herstellen van competitie-auto's.
Het herstellen van een schade aan een race- of rallyauto vereist een andere discipline dan het herstellen aan een auto voor dagelijks gebruik. Het accent ligt niet altijd op zo voordelig mogelijk, maar het is juist kwaliteit en vakmanschap die hier van bijzonder belang is.
Een race missen omdat een vorige race schade is gereden is geen optie. Daarom is naast kwaliteit en vakmanschap de factor snelheid vaak geboden.

Beschadigingen van bodystructuren, het herstellen of vervangen van delen in rolkooien, het uitbreiden van een bestaande rolkooi, het kan allemaal bij ons. Waar in het normale schadeherstel veelal delen vervangen worden, is het in de autosport niet altijd de beste optie. Doorgelaste delen zijn niet makkelijk vervangbaar en kunnen soms beter hersteld worden.

bijschrift: Herstel van een binnenscherm van een raceauto.
Links de auto in gecrashte staat, rechts de herstelde auto.


Door gebruik te maken van onze speciaal aangepaste Celette richtbank ťn onze richtvloer met Blackhawk P188 meetsysteen kunnen we iedere auto aan!
Ook voor herstellen en vervaardigen van onderdelen in carbon-fibre, kevlar of andere exotische materialen of het maken van mallen hiervoor, kunt u bij ons terecht.
· Schadeherstel voor fleet-owners (wagenpark)
Wielhoven kan u een zorg uit handen nemen en er een gerust gevoel voor terug geven. Uw gehele wagenpark in vertrouwde en vakkundige handen.
Wielhoven houdt het wagenpark schadevrij van bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, een grote hovenier en een aanemersbedrijf in de regio Dordrecht, maar er zijn meer voorbeelden.

Voor fleetowners bieden we het voordeel van totaalherstel voor een wagenpark. Ook hier geldt maximale service; een beschadigde auto wordt per transporter gehaald, de prijsafspraak gemaakt, en uiteraard wordt de auto, nadat de schade is hersteld, weer per transporter teruggebracht.

Wielhoven verzorgt de papierwinkel voor de verzekeringsmaatschappij, meldt schade aan, vult het schadeformulier in en verorgt de incasso van de verzekerings maatschappij.